Mijn Bibliotheek

Laden...

meisjeachtercomputerBlijf op de hoogte van het nieuws en de activiteiten van Bibliotheek Losser via de digitale nieuwsbrief van de Bibliotheek. Log in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. U kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

Bent u lid van de Bibliotheek Losser en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet?
Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.

Bent u geen lid van de Bibliotheek Losser en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen
Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.