Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inloopspreekuur openbaar vervoer

Inloopspreekuur openbaar vervoer

Speciaal voor 55-plussers organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Losser. 

Inloopspreekuur

Het is weer winter: dat betekent dat de dagen korter zijn en het eerder donker is. Wanneer je liever niet in de auto stapt als het schemerig begint te worden of het al donker is, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst. OV-ambassadeurs kunnen je hierbij helpen! Ook wanneer je al even niet meer met het openbaar vervoer hebt gereisd.

 Stel je vragen tijdens een inloopspreekuur

Heb je vragen over het reizen met trein, bus of haltetaxi? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van onze inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij je op weg in het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs

OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. 

 

Telefonisch spreekuur 

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden. 

Zij zijn bereikbaar op nummer: 038 – 303 70 10.   
  
Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!   

Meer informatie over zelfstandig reizen

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren en proefreizen, organiseren zij ook informatiebijeenkomsten.

Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kun je bellen naar 038-3037010, of een e-mail sturen naar: .