Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Voorlezen en kleurwedstrijd Rupsje Nooitgenoeg

Speciaal vanwege de voorstelling in het openluchttheater gaan we in de bibliotheek 'Rupsje Nooitgenoeg' voorlezen en kun je een kleurplaat ophalen met Rupsje Nooitgenoeg in de hoofdrol.

Voorlezen

Wij gaan het prachtige boek ‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle voorlezen voor peuters en kleuters (2 t/m 6 jaar).

Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich heen en aan het eind van de week komt hij er weer uit als een prachtige vlinder!

Kleurwedstrijd

De kleurwedstrijd is bedoeld voor peuters en kleuters (2 t/m 6 jaar) en de kleurplaat is af te halen in de bibliotheek, inleveren kan t/m 19 mei. De prijsuitreiking zal na het voorlezen plaatsvinden.

Lees hier meer over de theatervoorstelling.