Mijn Bibliotheek

Regel uw bibliotheekzaken met 'Mijn Bibliotheek'! Met 'Mijn Bibliotheek' kunt u zelf verschillende zaken handig thuis regelen.

Ga naar 'Mijn bibliotheek/verlengen', rechtsbovenaan op de website en vul het nummer van uw bibliotheekpas (2891…) in met de pincode* of wachtwoord.
Met 'Mijn Bibliotheek' kunt u verschillende zaken regelen:

Verlengen
Hier vindt u een overzicht van de materialen die u in huis heeft en de mogelijkheid om materialen te verlengen.

Eerder geleende titels
Bekijk via de link 'Eerder geleende titels' wat u al eerder geleend heeft.

Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet u bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, familieromans, informatieve boeken over gezondheid, landen enz. zijn binnengekomen. Gratis!

Mijn Muziekweb
Cd’s zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met uw e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collectie is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Bibliotheek Losser.

Bericht ontvangen voor resevering/herinnering?
Een seintje als de reservering klaarstaat of als de inlevertermijn van een boek is verlopen? Dit is te regelen via de 'Algemene lenergegevens' in 'Mijn bibliotheek'. Deze berichten kun u via e-mail of sms ontvangen. Gratis!

Verzoeken doorgeven
Heeft u een voorstel voor een bepaalde titel, geef het door via de link 'Aanschafverzoek'.

Algemene zaken regelen
U kunt uw e-mail-adres wijzigen, reserverings- en herinneringsberichten ontvangen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte van de activiteiten en acties van de bibliotheek en abonneer je op de digitale nieuwsbrief van Bibliotheek Losser.

*standaard is dit geboortedag gevolgd door de twee laatste cijfers van het geboortejaar, bijv. 1 december 1958 geeft 0158