Mijn Bibliotheek  

Laden...
 • Elke maand nieuwe e-books te leen

  De Bibliotheek biedt haar leden de mogelijkheid om recente boeken digitaal te lezen. Dat kan via e-reader, maar ook op tablet of smartphone. Het aanbod wordt landelijk samengesteld en beheerd. De collectie e-books wordt steeds groter. Elke maand worden nieuwe exemplaren toegevoegd.

  Bekijk het landelijk aanbod voor leden

 • Hoe leen je e-books voor leden

  Om als bibliotheeklid e-books te kunnen lenen moet een aantal stappen gezet worden. Komt u er niet helemaal uit dan verwijzen we u graag naar de landelijke pagina met veelgestelde vragen en antwoorden. Op een overzichtelijke manier worden diverse onderwerpen uitgelegd in tekst en beeld.

  Ga naar de veelgestelde vragen

 • Digitaal lezen voor iedereen

  De Bibliotheek wil leesplezier stimuleren voor iedereen, daarom biedt ze diverse mogelijkheden voor niet-leden om ook digitaal boeken te lezen. Klassiekers bijvoorbeeld via de eBooks eregalerij of de Gutenberg Bibliotheek. Recentere titels zijn in de vakantieperiode te lezen via VakantieBieb. Af en toe verschijnen er nieuwe app's. Op deze pagina is het actuele aanbod te vinden.

  Veel gestelde vragen

 • Vraag & Antwoord

  Alle veelgestelde vragen en antwoorden over digitaal lezen, ebooks en ereaders op een rijtje.

  klik hier

 • eReaders.nl

  Een website met veel informatie over digitaal lezen: nieuws, reviews, kieswijzers en nog veel meer.

  Naar eReaders.nl

Volg ons ook op:

facebooklogo twitter

Wist je dat je met je bibliotheekpas zonder extra kosten ook e-books kunt lenen? Je hebt keuze uit meer dan 10.000 e-books. Je kunt ze lezen op een e-reader, tablet, smartphone en pc/laptop.