meisjeachtercomputerBlijf op de hoogte van het nieuws en de activiteiten van De Fundament - Bibliotheek via de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek. Log in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

Ben je lid van De Fundament - Bibliotheek en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet?
Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.

Ben je geen lid van De Fundament - Bibliotheek en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je  met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen
Ben je enthousiast over de Fundament -  Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren, neem voor klachten laat het ons dan weten. Voor vragen en/of opmerkingen over de nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.