Nederland Leest over Voeding: je bent wat je leest

Nederland Leest over Voeding: je bent wat je leest

nlleest2018 jebent pan gr Nederland leest 2018

De smakelijkste campagne van 2018 
Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. Het thema van Nederland Leest 2018, 1 tot en met 30 november is Voeding. Waarom Nederland Leest over eten? Volgens het gezegde zijn we wat we eten. Zou het kloppen? Voor gewoon voeding kunnen we daar onze vraagtekens bij zetten. Maar voor léésvoer geldt het zeker. Want het meeste van onze maaltijden zijn we na een paar dagen weer kwijt. Daarentegen blijven de verhalen, personages en inzichten uit boeken ons altijd bij. Kortom: we zijn wat we lezen!

Gratis geschenkboek 
Dit jaar wordt er geen klassieke titel heruitgegeven maar het Geschenkboek Je bent wat je leest, met bijdragen over voeding van vijf specialisten: Rosanne Hertzberger, Joël Broekaert, Pierre Wind, Charlotte Kleyn en Marion Pauw. Ambassadeur van Nederland Leest, Ronald Giphart, schrijft het voorwoord. Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

Een gratis geschenkboek dat, vanaf 1 november, exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is (zolang de voorraad strekt).