Service

Betalen met Ideal

ideal-logo2

Betalen met iDeal bij de Bibliotheek

Bij Bibliotheek Losser kunt u betalen met iDeal, thuis vanaf de eigen pc.

Hoe werkt het?
Met iDeal kunt u openstaande registraties op uw pas betalen. Registraties op uw pas kunnen zijn: te laatgeld, leengeld of contributiegeld.

U kunt met iDeal ook een bedrag storten op uw pas. Hiermee kunt u in de bibliotheek openstaande registraties afrekenen. Let op! Het minimumbedrag dat u afrekent of stort via iDeal is € 7,50.

- Log in bij 'Mijn bibliotheek'rechts bovenaan op de website. 
- Kies in het menu van 'Mijn Bibliotheek' voor 'Details financiële posten'.
- Vink 'Openstaande registraties' aan. Let op: om met iDeal te kunnen betalen moet het totaalbedrag minimaal €7,50 bedragen.
- Vul eventueel een extra bedrag voor uw deposito in.
- Betaal via iDeal.

iDeal en kinderen
Ouders kunnen via iDeal voor hun kinderen een bedrag (minimaal € 7,50) op hun pas storten of met iDeal openstaande registraties afrekenen. Uw kinderen hoeven dan niet meer met contant geld naar de bibliotheek.

Deposito? Wat is dat?
U kunt een tegoed op de pas zetten, een deposito. Dit bedrag blijft op uw pasje staan en alleen u zelf bepaalt of het wordt 'aangesproken'. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld te laatgeld ter hoogte van € 2,35 heeft opgebouwd dit bedrag pas van uw deposito wordt afgeschreven nadat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Verrekenen van openstaande registraties met het deposito kan alleen in de bibliotheek! Direct betalen van openstaande registraties met iDeal kan via internet.

Financieel overzicht
Door in te loggen bij 'Mijn Bibliotheek' en de keuzes' Details financiële posten' en 'Status iDeal transacties' krijgt u een overzicht van uw financiële handelingen bij de bibliotheek. 

 

Mijn Bibliotheek

Regel uw bibliotheekzaken met 'Mijn Bibliotheek'! Met 'Mijn Bibliotheek' kunt u zelf verschillende zaken handig thuis regelen.

Ga naar 'Mijn bibliotheek/verlengen', rechtsbovenaan op de website en vul het nummer van uw bibliotheekpas (28913…) in met je wachtwoord*.
Met 'Mijn Bibliotheek' kunt u verschillende zaken regelen:

Verlengen
Hier vind je een overzicht van de materialen die je in huis hebt en de mogelijkheid om materialen te verlengen. 

Eerder geleende titels
Bekijk via de link 'Eerder geleende titels' wat je al eerder geleend hebtt.

Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet je bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, familieromans, informatieve boeken over gezondheid, landen enz. zijn binnengekomen. Gratis!

Mijn Muziekweb
Cd’s zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met je e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collectie is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Fundament Bibliotheek Losser.

Bericht ontvangen voor resevering/herinnering?
Een seintje als de reservering klaarstaat of als de inlevertermijn van een boek is verlopen? Dit is te regelen via de 'Algemene lenergegevens' in 'Mijn bibliotheek'. Deze berichten kun je via e-mail of sms ontvangen. Gratis!

Verzoeken doorgeven
Heb je een voorstel voor een bepaalde titel, geef het door via de link 'Aanschafverzoek'.

Algemene zaken regelen
Je kunt je e-mail-adres wijzigen, reserverings- en herinneringsberichten ontvangen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte van de activiteiten en acties van de bibliotheek en abonneer je op de digitale nieuwsbrief van Fundament Bibliotheek Losser.

 

*Nog geen wachtwoord? Neem contact op met de bibliotheek (bel 053-5382137 of mail) voor een eenmalig wachtwoord dat je zelf kunt aanpassen. Lukt het niet? We helpen je graag!

Overstappen op automatische incasso

Ben je al lid van de Bibliotheek, maar wil je overstappen op automatische incasso? Vul dan het formulier hieronder in, dan regelen we het voor je.

De afloopdatum van je jaarabonnement kan je vinden in Mijn Bibliotheek onder Mijn gegevens.Om het abonnement in orde te maken hebben we je volledige 18 tekens tellende IBAN-nummer nodig. Klik hier om jouw IBAN-nummer te berekenen.

(Velden met een * zijn verplicht)