Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 3 van 3

Gepubliceerd op: vrijdag 12 oktober 2018

Vrijdag 5 oktober was de voorleeslunch. Wethouder Nijhuis las het verhaal voor aan de genodigden. Het verhaal, geschreven door Yvonne Keuls, was speciaal geschreven voor de nationale voorleeslunch. De Twentse lunch is bereid door de vrouwen van Hestia. (Een aantal enthousiaste vrouwen van verschillende nationaliteiten komen onder de noemer Hestia bijeen in de Muchte. Het doel van deze middagen vormt het stimuleren van integratie van en het leggen van contacten tussen vrouwen van diverse nationaliteiten.)

voorleeslunch 2018 2

Gepubliceerd op: vrijdag 07 september 2018

Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is er een praatgroep voor anderstaligen.* We gaan dan Nederlands praten onder het genot van een kop koffie of thee. Geen taalles, niet schrijven, maar alleen praten. Kom gewoon om 10.00 uur en doe ook mee!

* Met uitzondering van de schoolvakanties

Gepubliceerd op: vrijdag 25 mei 2018

Je hebt vast al gehoord over de nieuwe privacywet. Dat vanaf 25 mei in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is. Daarmee worden jouw gegevens nog beter beschermd.

We hebben alle leners die een geldig e-mailadres aan ons hebben doorgegeven al een mail gestuurd maar de leden die geen mailadres hebben of het niet aan ons hebben doorgeven, informeren we via onze website. Uiteraard gaan ook wij zorgvuldig met je gegevens om. Hoe wij dat doen, lees je in onze nieuwe privacyverklaring.

MijnBibliotheek
Verandert er iets in je voorkeuren? Wil je bijvoorbeeld een sms-bericht ontvangen, om je erop te attenderen dat de uitleentermijn eindigt? Of onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Dat kun je altijd zelf regelen via MijnBibliotheek.

Jouw rechten
In de nieuwe AVG zijn ook jouw rechten duidelijker vastgelegd. Behalve dat je je gegevens kunt inzien, mag je ze ook wijzigen als dat nodig is. En als je geen lid meer bent, kun je ons vragen om je gegevens definitief te verwijderen.