Resultaten 1 - 3 van 3

Vacature: Coördinator (32-36 uur pw)

Gepubliceerd op: vrijdag 20 april 2018

Vacature: Coördinator (32-36 uur pw)

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische organisatie, dan nodigen we je uit om te reageren op deze vacature. Fundament is in Losser dé organisatie voor muziekonderwijs, bibliotheekwerk en welzijn.

De activiteiten hebben over het algemeen een preventief karakter met als doel (zwaardere) zorg te voorkomen. Lees hier verder.

Eerste cursus Digisterker afgerond

Gepubliceerd op: vrijdag 20 april 2018

Op 20 april 2018 is de eerste cursus Digisterker afgesloten. De cursus bestond uit 4  bijeenkomsten. De deelnemers hebben geleerd om een DigiD aan te vragen, om in te loggen bij mijnoverheid.nl en om gegevens te vinden op de verschillende sites van de overheid. Vijf deelnemers hebben de cursus gevolgd. Zij kregen na afloop van de cursus een certificaat uit handen van wethouder Van Rees.

Heeft u interesse in de cursus Digisterker dan kunt u zich aanmelden via: Taalpunt Losser; e-mail: of tel: 053-5382137 bij Dorine Müller (op woensdag en donderdag, niet tijdens schoolvakanties)

In het najaar staat een nieuwe cursus Digisterker gepland.

Informatie Belastingaangifte 2017

Gepubliceerd op: vrijdag 02 maart 2018

Bij wie kunt u terecht met vragen over of hulp bij de belastingaangifte 2017?

Fundament-Bibliotheek Losser
    Bij de Bibliotheek in Losser kunt u terecht voor uw digitale aangifte.
    De bibliotheek heeft hiervoor een aparte plek ingericht met voldoende privacy, een beveiligde digitale werkomgeving met computer en printer.
    De bibliotheek helpt niet bij het invullen en het doen van de aangifte

Formulieren Informatie Team (FIT)
    FIT kan helpen bij:
    - Het aanvragen van een DigiD code (ondersteuning en uitleg, burgers moeten het zelf doen)
    - Het verzamelen van bewijsstukken voor de aangifte.

Spreekuren Formulieren informatie Team
    Losser
    Kulturhus Losser, Raadhuisplein 1
    Dinsdag van 13.00-15.00

Overdinkel
    Kulturhus ‘t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1
    Woensdag van 10.00-11.00 uur

De Lutte
    alleen op afspraak.

Het FormulierenFit vult geen belastingaangiftes in!
    Voor informatie over de spreekuren kunt u bellen naar tel: 053-5369400

Voor vagen en hulp bij aangifte kunt u terecht bij:
    Belastingkantoor Enschede
    Hengelosestraat 75, 7514 AE Enschede
    Belastingtelefoon: 0800-543

Belastingservice FNV
    FNV helpt FNV- leden met het invullen van aangifte 2017 zie: www.fnv.nl

Belasting service voor en door ouderen
    KBO - PCOB Overdinkel: de heren B. Hagels Tel: 0538880591 en J. Nijhuis Tel:0535382550 zijn mensen behulpzaam bij het verzorgen van de belastingaangifte.

KBO de Lutte: de HUBA-medewerkster van de Lutte is vanwege haar zwangerschap afwezig de KBO afdeling Oldenzaal neemt het dit jaar van haar over. Inlichtingen: R.A. Platvoet, Luxemburglaan 19, 7577 MG Oldenzaal, Tel: 0541-519227, Email:

Deze informatie is samengesteld door Stichting Fundament Bibliotheek – Welzijn en Humanitas – FIT