Resultaten 1 - 8 van 8

Vanaf dinsdag 19 mei kunnen we weer stap voor stap open, eerst in Losser (met beperkte openingstijden). De Lutte en Overdinkel volgen later. De eerste stap die we dinsdag 19 mei gaan zetten is het lenen en terugbrengen van boeken en andere materialen.

Veel van onze leden lukt het om boeken de lenen via de online bibliotheek, maar er zijn ook leden wie dat niet kunnen. Daarom blijven we nog boeken bezorgen.

Het coronavirus houdt ons in zijn greep. De Bibliotheken zijn gesloten. Maar dat betekent niet dat je niet meer kunt lezen! Er zijn namelijk een heleboel online mogelijkheden met of zonder je lidmaatschap. We zetten er hier 10 voor je op een rij.

In deze periode waarin kinderen thuis zitten, is het belangrijk dat ze naast alle (online) schoolactiviteiten ook in hun vrije tijd leuke en nieuwe dingen kunnen doen en maken. Omdat wij geen workshops bij ons in de bibliotheek kunnen aanbieden heeft Tetem de Make-It@Home kits ontwikkeld.

De Bibliotheek is  weer op op dinsdag en donderdag van 10.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-13.00 uur. Hieronder staat het antwoord op veelgestelde vragen. (Update: 20-5-2020)

Goed nieuws: De Bibliotheek Losser is weer open op dinsdag en donderdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur, De Lutte en Overdinkel volgen zo spoedig mogelijk!