Resultaten 1 - 7 van 7

Bibliotheek Losser is open als AfhaalBieb van 10.00 - 17.00 uur, de vestigingen in De Lutte en Overdinkel, zijn voorlopig gesloten. Geleende materialen zijn automatisch verlengd tot 11 mei 2021.

Gelukkig is de Bibliotheek nog steeds open voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleende materialen. Ook online is er nog van alles te doen! We zetten hier wat tips voor thuis voor je op een rijtje.

Taalpunt zoekt vrijwilligers en deelnemers voor de nieuwe activiteit 'Cameraadjes'.

Nederland telt al bijna 7 miljoen vrijwilligers. Toch missen we jou nog! Er zijn meer mensen in ons land die vrijwilligerswerk doen dan je misschien denkt. Hun werk is van grote waarde, soms letterlijk van levensbelang.

Een wandeling maken, een praatje maken of gezellig een bezoekje ontvangen van een vrijwilliger. Dat is waar je de medemens plezier mee doet in deze maatschappij.

De bibliotheek in Losser is open om reserveringen op te halen of boeken terug te brengen van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.