Resultaten 1 - 6 van 6

Elke eerste woensdag van de maand is er een “Samen Actief” bijeenkomst in ’t Lossers Hoes. In januari valt nieuwjaarsdag op de eerste woensdag. Deze dag is niet heel praktisch voor veel mensen. We hebben besloten om eenmalig de bijeenkomst te verplaatsen naar 8 januari.

Wat is Samen Actief?
Samen Actief brengt senioren samen. Samen iets ondernemen is leuker dan alleen. Je kan voor elkaar veel betekenen. Tijdens onze maandelijkse inloopbijeenkomsten hopen we dat er leuke contacten ontstaan. Wilt u graag samen met anderen fietsen? Samen iets bezoeken? Vind u het leuk om andere mensen te ontmoeten? Wilt u graag met andere mensen in contact komen om uw hobby te delen? Misschien is Samen Actief dan iets voor u. Klik hier voor meer informatie over Samen Actief.

Heeft u vragen over Samen Actief? Dan kunt u contact opnemen met Sherina Schouten, T 053 536 9405 of per mail: .

Wat een strijd werd er deze donderdag geleverd in de raadzaal van 't Lossershoes. Groep 6 van basisschool de Martinus nam het in de finale van het Geheime Genootschap op tegen de zesde groepers van de Plechelmus uit de Lutte.

Lange tijd gingen beide scholen gelijk op bij de verschillende opdrachten en werd het een pittige klus voor de juryleden Malissa Oude Sogtoen, Dirk Ornée en Niek Pothoven. Maar de slotopdracht (beide klassen moesten een ijskoud liedje en dansje maken) maakte het verschil en hielp de Plechelmusschool aan de overwinning!

Namens A en B van het Geheime Genootschap: Van harte gefeliciteerd!!!

Zilver voor groep 6 basisschool de Martinus

Zilver voor groep 6 van basisschool de Martinus

Meer foto's vind je op onze Facebookpagina (Fundament - Bibliotheek Losser)

Liam en Quinty hebben woensdagmiddag de eerste Chococup gewonnen. Hun chocoladeletter is door de jury verkozen als mooiste, maar wat hadden de juryleden het moeilijk! 'Er zaten echt prachtwerkjes tussen', zegt bakker Robert van bakkerij 't Bakhuys.

ChocoCup 2019 4ChocoCup 2019 6

De winnaars. Er staan nog veel meer foto's op Facebook. Like onze pagina Fundament - Bibliotheek Losser en bekijk ze allemaal.

Vanaf 1 januari 2020 worden de tarieven voor een lidmaatschap geindexeerd.

De gewijzigde contributietarieven voor De Fundament Bibliotheek Losser zijn met ingang van 1 januari 2020 alsvolgt:

Standaardabonnement
Standaardabonnement € 4,- per maand en € 48,- per jaar (Bij automatische incasso € 46,50)

Plusabonnement
Plusabonnement  € 5,25 per maand en € 63,- per jaar (Bij automatische incasso € 61,50)

Klik hier voor meer info over de abonnementen.

De mantelzorgconsulent en de ouderenadviseur van Stichting Fundament gaan vanaf oktober starten met een spreekuur in de bibliotheek in ’t Lossers Hoes. Om de week op donderdag ochtend kun je, afwisselend, terecht voor vragen met betrekken tot mantelzorgondersteuning of ouderenadvies.

Heb je vragen over zorg? Over activiteiten? Of zijn er dingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt? Kun je wel wat ondersteuning of begeleiding gebruiken? Wordt de zorg voor je naaste te veel? Kom dan naar het inloopspreekuur.

Op donderdag 10 oktober zal Maaike Zandjans, mantelzorgconsulent, aanwezig zijn van 11.00 tot 12.00 uur. Op 24 oktober zal Sherina Schouten, ouderenadviseur, aanwezig zijn van 11.00 tot 12.00 uur.