Resultaten 1 - 2 van 2

De bibliotheek in Losser is verhuisd!

Gepubliceerd op: woensdag 24 januari 2018

Vanaf heden bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser. Wij zijn heel blij met ons nieuwe onderkomen en zijn trots op hoe het is geworden en dat het allemaal is gelukt met de verhuizing. Kom ook langs en laat u inspireren door deze nieuwe omgeving. Uiteraard staan de vertrouwde medewerkers klaar om u te helpen.

De nieuwe bibliotheek is geopend tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Bibliotheekmedewerkers zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 11.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 - 14.00 uur.

Op de tijden dat er geen medewerkers aanwezig zijn kunt u toch door volledige zelfbediening gebruik maken van de bibliotheek.  De foto's geven alvast een indruk van de nieuwe bibliotheek!

Bibliotheek Losser 2

Bibliotheek Losser 4

Bibliotheek Losser 3

Wijziging openingstijden De Lutte

Gepubliceerd op: woensdag 06 december 2017

Vanaf 8 januari 2018 (na de kerstvakantie) is de bibliotheek in Erve Boerrigter op woensdag en donderdag toegankelijk tot 18:00 uur (i.p.v. tot 21:00 uur).

Het blijkt dat op woensdag- en donderdagavond maar weinig bezoekers gebruik maken van de bibliotheek in Erve Boerrigter.

Omdat toezicht niet meer altijd is te garanderen, is op verzoek van het bestuur van Erve Boerrigter, in goed overleg met de bibliotheekdirectie, besloten de openingstijden van de bibliotheek aan te passen.