Resultaten 1 - 6 van 6

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Ben jij goed in het coachen van mensen en kom je graag bij gezinnen uit diverse culturen en met een verschillende achtergrond? Wil jij een bijdrage leveren aan het stimuleren van de taalontwikkeling van kinderen? Dan is de VoorleesExpress op zoek naar jou!

Veel van onze leden lukt het om boeken de lenen via de online bibliotheek, maar er zijn ook leden wie dat niet kunnen. Daarom blijven we nog boeken bezorgen.

Het coronavirus houdt ons in zijn greep. De Bibliotheken zijn gesloten. Maar dat betekent niet dat je niet meer kunt lezen! Er zijn namelijk een heleboel online mogelijkheden met of zonder je lidmaatschap. We zetten er hier 10 voor je op een rij.

De bibliotheek is weer open (beperkt) in Losser en de Lutte, Overdinkel volgt zo spoedig mogelijk!