Nieuw! Plusabonnement

Plusabonnement

De Bibliotheek Losser biedt vanaf 1 januari 2019 een nieuw soort abonnement aan, nl. het Plus-abonnement. Het Plusabonnement heeft verschillende extra’s ten opzichte van het oude Standaardabonnement. De extra’s zijn een gratis partnerpas, een uitleentermijn van 6 weken i.p.v. 3 weken én gratis lenen van DVD’s en Blu-ray speelfilms. De kosten zijn € 60,00 per jaar. Tevens is er de nieuwe optie om per maand te betalen, nl. € 5,00 per maand.

Ook wanneer je een Standaardabonnement kun je ook kiezen voor betaling per maand. Klik hier voor meer informatie over de abonnementen en tarieven.

Verruimde openingstijden

Sinds de bibliotheek is verhuisd naar Kulturhus ’t Lossers hoes zijn de openingstijden royaal verruimd. De bibliotheek is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 20.00 uur. Alleen tot 11.00 uur is het volledige zelfbediening, verder is er altijd een bibliotheekmedewerker beschikbaar om te helpen. Op zaterdag is de bibliotheek geopend van 11.00 – 14.00 uur. Ook dan is er een medewerker om bezoekers te helpen.