Spreekuren mantelzorgconsulent en ouderenadviseur

De mantelzorgconsulent en de ouderenadviseur van Stichting Fundament gaan vanaf oktober starten met een spreekuur in de bibliotheek in ’t Lossers Hoes. Om de week op donderdag ochtend kun je, afwisselend, terecht voor vragen met betrekken tot mantelzorgondersteuning of ouderenadvies.

Heb je vragen over zorg? Over activiteiten? Of zijn er dingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt? Kun je wel wat ondersteuning of begeleiding gebruiken? Wordt de zorg voor je naaste te veel? Kom dan naar het inloopspreekuur.

Op donderdag 10 oktober zal Maaike Zandjans, mantelzorgconsult, aanwezig zijn van 11.00 tot 12.00 uur. Op 24 oktober zal Sherina Schouten, ouderenadviseur, aanwezig zijn van 11.00 tot 12.00 uur.