Summer Fun Festival voor een gave vakantie!

Het Summer Fun Festival is een zomerspektakel boordevol leuke, leerzame en sportieve workshops (o.a. fotografie, graffiti, hiphop dansen en bootcamp  maar ook veel dingen om thuis te doen) voor kinderen van 4 tot 12 jaar én jongeren van 12 tot 18 jaar in de periode van 6 juli t/m 13 augustus.

Voor veel kinderen en jongeren staat de zomervakantie alweer bijna voor de deur. Zes weken genieten, lekker niksen en vooral heel veel tijd om leuke dingen te ondernemen. Omdat veel gezinnen deze zomer thuis blijven, of misschien wel even op vakantie gaan in eigen land, heeft Stichting Fundament (waar ook de biblitoheek onder valt) het Summer Fun Festival bedacht!

Alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser hebben inmiddels een goodiebag van Stichting Fundament ontvangen met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verassingen. Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma.

Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops kun je vinden op de website van Fundament.

Flyer Summer Fun Festival 1

Flyer Summer Fun Festival 2

De bibliotheek is weer open (beperkt) in Losser en de Lutte, Overdinkel volgt zo spoedig mogelijk!