Kinderboekenweek 2021

Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober kun je elk beroep worden dat je wilt en alvast dromen over later!

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is: Worden wat je wil.
Of je nu vier jaar oud bent of twaalf: het is altijd leuk om te fantaseren over later. Kruip voor even in de huid van een astronaut, dokter, kok of brandweervrouw. Of laat je inspireren door je idolen of helden: een zanger(es), voetballer of vlogger. Kinderboeken zijn ideaal om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Doe mee aan het QR-code beroepenspel!
Tijdens de hele Kinderboekenweek kun je in de Bibliotheek de Kinderboekenweekgame gratis spelen op een mobiel of tablet, door de QR-code te scannen.
Deze code hangt vooraan in de bieb, de posters bij onze nieuwste jeugdboeken.

Alle andere activiteiten vinden plaats op de scholen, waaronder een bezoek van Natasja Stenvert.

Tafel
Natuurlijk zoeken we de mooiste boeken uit voor de tafel op de jeugdafdeling.

Bekroonde boeken
Bekijk hier de winnaars van zilveren griffels en penselen.

Meer weten?
Website kinderboekenweek www.kinderboekenweek.nl

Het Kinderboekenweekgeschenk® 2021 is geschreven door Bette Westera en krijg je gratis als je voor tenmiste € 12,50 een kinderboek koopt in de boekhandel (zolang de voorraad strekt).
Boeken Bette Westera: Klik hier voor al haar boeken.

De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek® 2021 is Mark Janssen.
Boeken Mark Janssen: Klik hier voor al zijn boeken.