Haal boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek

Kom naar de bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer cadeau vanaf 1 november! Het boekcadeau kan worden opgehaald de Losser maar ook in ons servicepunt De Lutte en het breng en haalpunt in Overdinkel.

Let op: Zolang de voorraad strekt en alleen voor leden van Fundament Bibliotheek Losser.

Over het boek
In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Leden van de bibliotheek kunnen dit boek t/m 14 december gratis ophalen in de bibliotheek. (De actie is twee weken verlengd.)

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Lezers worden uitgenodigd om met anderen over dit boek in gesprek te gaan. Helaas zijn er geen activiteiten georganiseerd dit jaar in Losser omdat in coronatijd bijeenkomsten te veel risico’s met zich meebrengen.

Nog geen lid?
Inschrijven kan hier of persoonlijk in de bibliotheek!

E-book
Helaas is de bibliotheek tijdelijk gesloten maar als je niet wilt wachten met lezen kun je ook alvast beginnen in de onlineversie. Het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer is namelijk ook beschikbaar als e-book via de onlinebibliotheek. Ga hier naar het e-book.

De bibliotheek in Losser en De Lutte zijn weer open vanaf donderdag 19 november, Overdinkel is gesloten tot nader bericht...