Facebook pagina bibliotheek is nu Stichting Fundament

Wij zijn vanaf nu te volgen op de Facebookpagina van Stichting Fundament.

Stichting Fundament
Onze Facebookpagina van Fundament Bibliotheek is gestopt per 3-9-2021.
Om jullie goed te kunnen informeren over onze Bibliotheek-nieuwtjes, boekentips en leuke activiteiten, zijn wij vanaf nu te volgen op de pagina van Stichting Fundament.

Website Bibliotheek
Onze website blijft gewoon hetzelfde!
Hier kun je nog altijd terecht voor het laatste nieuws, onze collectie, de bieb online en alles wat we nog meer te bieden hebben.

Website Fundament
Daarnaast zijn we ook te vinden op de website van Fundament: https://www.fundamentlosser.nl/
Kijk hier eens op voor meer informatie over wat we allemaal nog meer doen en natuuulijk een overzicht van alle activiteiten.

Fundament laat je stralen
"Kom gezellig langs en voel je thuis! Beweeg op je eigen ritme in onze muziek- en danslessen. Onze bibliotheek is gevuld met verhalen waar je sprakeloos van wordt. Vind gezelligheid, lotgenoten of een duwtje in de goede richting bij onze sociaal werkers. Je vindt ons in het hart van Losser, Overdinkel, De Lutte, Glane en Beuningen."