Lutterzand Literair Festival is verplaatst naar mei

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 zindert het Lutterzand van de verwachtingsvolle boekenliefhebbers die schrijvers ontmoeten.

Hopelijk mag ’t in mei!

Want de organisatie gaat ervan uit dat ook jij popelt om op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 naar Lutterzand Literair. Schrijvers aan de Dinkel te komen.
En bovendien – niet onbelangrijk – kunnen we ons laten verrassen door andere culturele uitingen zoals locatietheater, muziek, poëzie en Twentse verhalen.
Zolang de voorwaarden zijn zoals nu, gaat het festival gewoon door. Natuurlijk met de dan noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zoals een CoronaCheck bij de ingang. Want veiligheid van ons allen staat voorop!

Noaberschap

Met het thema noaberschap hebben ze een mooie programmering gerealiseerd. Met auteurs die met hun roman of non-fictieboek iets bijdragen aan het leesplezier én de samenleving.

Klik hier voor een overzicht van alle auteurs.

Zondagmiddag 15 mei is de tweede editie van De Landelijke Leesclub Dag.
Lees het boek van één van de onderstaande schrijvers en doe mee met hun leesclub/leeskring-sessie:

• Linda Polman met 'Niemand wil ze hebben'
  • Said El Hadj met 'Gemeente zegt ik Nederlands leren'
  • Mariska Reijmerink en Afeef Al Doubosh met 'Leer Nederlands met Mariska en Afeef' en 'Niet je moerstaal. Anderstaligen in Nederland'
  • Lale Gül met 'Ik wil leven'
  • Gerda Blees met 'Wij zijn licht'
  • Philip Dröge met 'Moederstad'
  • Teun Toebes  met 'VerpleegThuis'.

Meer info

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op de website: Lutterzand Literair.