Zomerlezen

Ontspan met een boek tijdens Zomerlezen.
Vanaf 1 juni t/m 31 augustus vieren we de lekkere lange zomerdagen.

Tijd voor jezelf, tijd voor een boek!

De zomer is dé tijd om te lezen
Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar onze Bibliotheek. De zomer is de uitgelezen tijd van het jaar om eindelijk weer eens toe te komen aan het lezen van een boek. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

Wat speelt er nog meer tijdens Zomerlezen?
De gehele zomermaanden staat de vraag ‘’Welk boek pak jij deze zomer?’’ centraal. Zomerlezen Ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk pakt Zeer fijne boy van Gerard Reve erbij. Vraag ook onze bibliotheekmedewerkers naar hun zomerse boekentips. Vanaf halverwege juli besteden we extra aandacht aan spannende boeken, romantische boeken en non-fictie. De mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk in jouw bibliotheek!

Zomerlezen is een campagne van CPNB. Op de website van CPNB vind je hier meer informatie over deze campagne.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog geen lid?

We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen. Check hiervoor de agenda van Fundament.

Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.