Ontwikkelplein bibliotheek Losser geopend

TwenteFM:

"Feestelijke opening

Onder het genot van ‘donders lekkere koffie’, bereid door een barista (koffiebereider), opent wethouder Jimme Nordkamp het Ontwikkelplein. Saillant detail is dat dit zijn laatste plichtpleging is, maar ook de eerste keer dat hij een lintje mag doorknippen namens de gemeente Losser. Het kersverse Tweede Kamerlid voor GroenLinks-PvdA wordt 6 december aanstaande geïnstalleerd in het Parlement en verlaat dus de Losserse politiek.

Digitale vaardigheden

Het Ontwikkelplein is bij binnenkomst van ‘t Lossers Hoes gesitueerd aan de rechterkant in de hal. Hier staat een ronde tafel waar aangeschoven kan worden voor alle vragen die Lossernaren hebben. Ook aanwezig is een Maaklab, vier weken geleden geopend, waar mensen op maandag- en dinsdagochtend kunnen oefenen met digitale vaardigheden. “Laptops zijn daar voorradig om mensen hiermee te helpen”, aldus mede-initiatiefnemer Müller. Wethouder Nordkamp: “Het hoeft niet altijd allemaal moeilijk, het hoeft niet allemaal formeel en het hoeft niet met een hele afdeling.”

Openingstijden

Het Ontwikkelplein in ‘t Lossers Hoes is van maandag tot en met donderdag geopend. Tussen 10.00 en 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 zitten hier enkele medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Buiten deze tijden kun je altijd terecht bij de reguliere infobalie van ‘t Lossers Hoes."

Klik hier voor het filmpje!