Welkom bij Stichting Fundament

Locatie en service: Klantenservice

De Bibliotheek is een onderdeel van Stichting Fundament.

Stichting Fundament is er met haar dienstverlening voor alle inwoners van de gemeente Losser. De stichting is de bestuurder van drie onderliggende stichtingen: de Bibliotheek, het muziekonderwijs en het welzijnswerk in de gemeente Losser.

Welzijn | Samenwerken aan oplossingen
Met activiteiten, vrijwilligers, medewerkers en voorzieningen zijn we als welzijnsorganisatie zichtbaar in de wijken en dorpen van gemeente Losser. We zoeken naar praktische oplossingen voor mensen met vragen, problemen of ideeën voor wijk en dorp. Dat doen we samen met de betrokken inwoner, met de mensen in de directe omgeving en met de vrijwilligers en organisaties in de buurt.

Naar de website van Welzijn

Muziek en dans | Ontdek je talent

Het muziek- en dans-onderwijs biedt voor ieder wat wils. Plezier beleven aan muziek maken en je talent ontwikkelen staat centraal. Ben jij ook benieuwd waar jouw talent ligt? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Neem eens een kijkje op onze pagina en maak nader kennis met Fundament Muziek en Dans en haar team.

Naar de website van Muziek & dans

Bibliotheek | Vergroot je wereld

Bij de bibliotheek kun je terecht voor het raadplegen of lenen van boeken, tijdschriften of andere materialen. Ook kun je er gebruik maken van computers en internet. Maar de bibliotheek is meer dan dat. Het is een plek voor ontmoeting, het aanleren van 21e eeuwse vaardigheden op het gebied van lezen, leren en informeren.

Naar de website van de Bibliotheek

Meer informatie
Meer weten over Stichting Fundament? Bekijk de website van de stichting of neem contact met ons op, telefoon: 053-5369400.