Maatregelen rondom coronavirus

Goed nieuws: De Bibliotheek Losser is weer open op dinsdag en dorderdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur. De locaties in De Lutte en Overdinkel volgen zo spoedig mogelijk. Let op: met Hemelvaart gesloten. (update 20-5-2020)

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier

Inleverdatum boeken naar 30 juni
De inleverdatum voor alle boeken die waren uitgeleend tot 31 mei zijn verlengd tot 30 juni. Inleveren heeft dus geen haast!

Activiteiten afgelast
Alle activiteiten en spreekuren in de Bibliotheek zijn tot nader bericht afgelast.

Digitale collectie
Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek en klik hier voor nog meer tips om lekker te kunnen blijven lezen (voor jeugd en volwassenen).

Kinderen
Voor kinderen is er online ook genoeg te beleven. Kijk hier eens voor een overzicht.

Vragen
Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via de mail of bellen tijdens kantooruren, T 053-5382137. Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Goed nieuws: De Bibliotheek Losser is weer open op dinsdag en donderdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur, De Lutte en Overdinkel volgen zo spoedig mogelijk!