ideal-logo2

Betalen met iDeal bij de Bibliotheek

Bij Bibliotheek Losser kunt u betalen met iDeal, thuis vanaf de eigen pc.

Hoe werkt het?
Met iDeal kunt u openstaande registraties op uw pas betalen. Registraties op uw pas kunnen zijn: te laatgeld, leengeld of contributiegeld.

U kunt met iDeal ook een bedrag storten op uw pas. Hiermee kunt u in de bibliotheek openstaande registraties afrekenen. Let op! Het minimumbedrag dat u afrekent of stort via iDeal is € 7,50.

- Log in bij 'Mijn bibliotheek'rechts bovenaan op de website. 
- Kies in het menu van 'Mijn Bibliotheek' voor 'Details financiële posten'.
- Vink 'Openstaande registraties' aan. Let op: om met iDeal te kunnen betalen moet het totaalbedrag minimaal €7,50 bedragen.
- Vul eventueel een extra bedrag voor uw deposito in.
- Betaal via iDeal.

iDeal en kinderen
Ouders kunnen via iDeal voor hun kinderen een bedrag (minimaal € 7,50) op hun pas storten of met iDeal openstaande registraties afrekenen. Uw kinderen hoeven dan niet meer met contant geld naar de bibliotheek.

Deposito? Wat is dat?
U kunt een tegoed op de pas zetten, een deposito. Dit bedrag blijft op uw pasje staan en alleen u zelf bepaalt of het wordt 'aangesproken'. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld te laatgeld ter hoogte van € 2,35 heeft opgebouwd dit bedrag pas van uw deposito wordt afgeschreven nadat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Verrekenen van openstaande registraties met het deposito kan alleen in de bibliotheek! Direct betalen van openstaande registraties met iDeal kan via internet.

Financieel overzicht
Door in te loggen bij 'Mijn Bibliotheek' en de keuzes' Details financiële posten' en 'Status iDeal transacties' krijgt u een overzicht van uw financiële handelingen bij de bibliotheek.