Resultaten 1 - 3 van 3
Digitaal inloopcafé

Internet, tablets, smartphone en e-books… hebt u vragen, wilt u tips en samen met anderen oefenen, kom dan naar ons digitaal inloopcafé! U kunt bij ons terecht met vragen over het gebruik van het apparaat en het internet.

Leer werken met DigiD

Bij de Bibliotheek Losser, onderdeel van stichting Fundament, leer je hoe je een DigiD aanvraagt en gebruikt. 

WO2 Café

Deel herinneringen uit de Tweede Wereldoorlog

Op woensdag 3 april is er in de Fundament – Bibliotheek Losser een WO2 Café. Iedereen die een oorlogsverhaal te vertellen heeft, is welkom tussen 12:00 en 14:00 uur. Ook foto’s, documenten en andere voorwerpen over de oorlog en de bevrijding kunnen meegenomen worden.

In het WO2 Café zijn ook mensen aanwezig om spullen te beoordelen en bijzondere stukken te tonen. U bent van harte welkom om onder het genot van een broodje uw verhaal vertellen of uw voorwerpen laten zien.

Het WO2 Café wordt tussen 1 en 19 april georganiseerd in 15 Overijsselse bibliotheken en is de start van het lustrumprogramma 75 Jaar Vrijheid Overijssel. Het WO2 Café is een initiatief van RTV Oost en Historisch Centrum Overijssel in samenwerking met de Overijsselse bibliotheken. Meer informatie: www.overijsselviertvrijheid.nl.

afbeelding 75 jaar vrijheid