Resultaten 1 - 10 van 14
Grote boekverkoop

De grote boekverkoop start op woensdag 15 januari. De collectie boeken die in de verkoop gaat, is zeer gevarieerd. Loop gerust even binnen!

Leer werken met DigiD

Op dinsdag 21 januari start er een gratis cursus van vier lessen waarin je leert hoe je een DigiD aanvraagt en gebruikt. 

Eerste editie Landelijke Leesclub Dag in Twente

Tijdens 'Lutterzand Literair' in De Lutte, op zaterdag 25 en zondag 26 januari, vindt dit jaar de primeur plaats van de eerste landelijke leesclub dag.

Lutterzand literair voor kinderen

Ontmoeting met schrijvers

Tijdens De Landelijke Leesclub Dag wordt er tijden Lutterzand Literair ook een programma voor kinderen georganiseerd met de schrijvers Ewout Eggink en Thijs van Aken, de schrijvers van De Avonturen van Knetter & Spetter deel 1 en 2.  

Voorlezen met Moppereend

In het kader van de Nationale voorleesdagen gaan we op woensdag 29 januari tussen 10:00 en 11:00 uur het boek 'Moppereend' voorlezen in de bibliotheek in Losser. 

Inloopochtend Samen Actief

Woensdag 5 februari is er een inloopochtend voor ouderen die graag iets samen met anderen willen ondernemen.

De Overstap gaat weer van start

Het meidenwerk van Stichting Fundament start weer met de training ‘De Overstap’.  De overstap van de basisschool naar de middelbare school is een spannende gebeurtenis.

Ervaar het openbaar vervoer!

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur en een proefreis in Losser.

Start studiekring50plus in Losser

Geen fan van theekransjes en borrelpraat? Moet een gesprek ergens over gaan? Wil je vooral geestelijk actief blijven? Dan is een studiekring misschien iets voor je!

Digitaal inloopcafé

Internet, tablets, smartphone en e-books… heb je vragen, wil je tips en samen met anderen oefenen, kom dan naar ons digitaal inloopcafé! Je kunt bij ons terecht met vragen over het gebruik van het apparaat en het internet.